Flash Communication Photography voor uw bedrijfsreportages

Fotograaf André Matthijssens is de geknipte persoon voor al uw bedrijfsreportages.
Een fotoshoot kan plaatsvinden op locatie (in uw bedrijf, kantoren of op een event locatie). We zijn bovendien uitgerust om een mobiele en professionele studio op locatie te plaatsen. Onze keywords zijn kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.

In het vorig millennium, toen fotografie nog meer ambacht dan technologie was, speelde de magie zich vooral af in de donkere kamer, waar sepia rook als een chemieles. Bakken ervaring, een karrenvracht binnen- en buitenlandse opdrachten en duizenden reportages achter de kiezen sprong André Matthijssens als één van de eersten op de digitale sneltrein. Door de evolutie een stapje voor te blijven, werken we steeds met de laatste nieuwe materialen en technieken.

Zijn passie, de architectuurfotografie, bracht André al in Parijs, New York, Dubai, Barcelona... maar ook dichter bij huis stelde hij scherp op fotogenieke constructie met onder meer spectaculaire beelden in Antwerpen, Knokke en recentelijk in zijn eigen gemeente Aarschot.

Zijn gedrevenheid voor de fotografie leverde hem de cultuurprijs van de stad Aarschot op voor z'n projecten in Dubai en Barcelona.

Wilt u graag meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Ontdek onze realisaties

meer info
Back to Top