Destination Management Company voor events in België

Als Destination Management Company in Langdorp beschikken we over uitgebreide lokale kennis, expertise en middelen om evenementen voor buitenlandse bedrijven te organiseren in België. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden. 

Professionele begeleiding 

Van reisbegeleiding en vervoer in België, accommodatie zoeken, logistieke ondersteuning geven, restaurants boeken, activiteiten aanbieden, excursies organiseren, conferentieoorden selecteren, maar ook het overwinnen van taalbarrières. Wij zorgen ervoor dat uw evenement in België vlot en vlekkeloos verloopt. 

Planning tot in de puntjes 

Van uw event support tot de public relations, wij nemen de volledige organisatie van uw event op gelijk welke locatie in België van u over. We stellen ons flexibel op en we houden ons aan de afspraken. We plannen uw evenement tot in de puntjes en we garanderen een topservice met een onberispelijk resultaat. 

Benieuwd wat we als Destination Management Company voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met Flash Communication uit Langdorp. We helpen u graag verder.