Event support en nauwgezette coördinatie

Flash Communication is een echte team player en dat merkt u. Ook bij intern georganiseerde projecten bieden we advies of we staan in voor de coördinatie en zorgen we ervoor dat alle partijen het beste van zichzelf geven. Voor event support in Langdorp en ver daarbuiten staan we steeds voor u klaar. 

Perfect op elkaar afgestemd

Als eventbureau in Langdorp met een ruime ervaring en expertise in het organiseren van events, zorgen we ervoor dat het volledige plaatje klopt. Tijdrovende klussen zoals het opvolgen, registreren en bevestigen van uitnodigingen tot de opvolging van uw sponsors zijn taken die we graag van u overnemen. Ook het voorbereiden van de locatie met onder meer licht- en geluidsfaciliteiten, decorbouw en meubilair nemen we met veel plezier ter harte. 

Flexibele samenwerking

Verder kunnen we zorgen voor een gepaste catering, de juiste animatie of muzikale omkadering of zoeken we de geknipte gastspreker of presentator. We zijn de ad hoc-aanvulling van uw eigen team en garanderen een aangename en flexibele samenwerking voor uw event support. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier of geef ons een seintje.