Uw eventplanner in Langdorp
Flash Communication

eventplanner

Heeft u binnenkort een evenement in het vooruitzicht? Of u nu uw verkoop wil stimuleren, uw klantenrelaties onderhouden, uw team motiveren of het imago van uw bedrijf wilt versterken. Als eventplanner in Langdorp en actief over heel België zorgt Flash Communication voor een vlekkeloos verloop van uw event. 

Totaalpakket voor uw event

Er komt heel wat kijken bij de vaak complexe organisatie van een bedrijfsfeest, een productlancering, een incentive of een teambuilding. Als expert in event management kan Flash Communication deze volledige organisatie van u overnemen zodat u alleen hoeft te genieten van uw evenement. Het creatief uitwerken gebeurt steeds in samenspraak met u. Van het concept en de vormgeving, tot een minutieuze voorbereiding en begeleiding. 

Flexibele service voor elk bedrijf

Flash Communication is een eventbureau opgericht in 2001 met een netwerk van toeleveranciers met wie een service level agreement afsloten werd. Op deze manier bieden we flexibele, professionele en prijscompetitieve dienstverlening. Als eventplanner richten we ons dan ook op verschillende actiepunten: 

We willen voor u meer zijn dan de leverancier van het geknipte idee, de juiste locatie, de ideale animatie, de gepaste logistieke ondersteuning of de meest efficiënte presentatieformule. Kiezen voor Flash Communication uit Langdorp staat synoniem voor maatwerk, volledig afgestemd op uw specifieke wensen en noden. 

Benieuwd hoe we uw evenement aanpakken? Neem dan even contact met ons op en vertel ons over uw plannen. Indien gewenst, werken we graag een vrijblijvend voorstel uit op maat.

 

TEAMBUILDING

We versterken de groepsgeest en zorgen voor inspirerende activiteiten op maat van uw bedrijf.

teambuilding
 

Event Support

Ook in teamverband gaan we voor topprestaties. We focussen op een flexibele samenwerking en doelgerichte ondersteuning.

Event-support
 

Public Relations

Mag het wat specialer zijn? Voor tailor-made events en wervelende belevenissen bent u bij ons aan het juiste adres.

Public Relations
 

Concept & Vormgeving

Wij zijn het creatief brein achter uw event. Van extravagante thema’s tot unieke decors en magistrale locaties.

formats

Contacteer ons vrijblijvend

Bel voor meer info :
GSM ( Lily ) 0475 75 54 600475 75 54 60
Email :
ls@laflash.be
Fax : 016 56 07 02